Ses i dimman

Tjena! idag har varit en stressig dag, fick skynda mig ner på ica där alla vi som ska vara med ikväll skulle samlas och köpa allting till ikväll! Det blir nämligen grillning och massa annat sedan ska vi väl ut på stan och så, taggar kvällen! Känner på mig att det kommer bli awesome! Vad ska ni göra under valborg?


/ R

HM

Nu är jag med i en tävling på Lousies blogg! Om du vill vinna, precis som jag ett presentkort värt 1000 kr på HM

http://sepenteen.blogg.se/2011/april/vinn-1000-kr-pa-hm.html?_tmp=c232e8fb2fdee46cfb7c3904d9f61f421af70b2b
/ R

Mr saxobeat

Drar på skolan nu så hinner inte skriva så mycket! Toppendag med strålande sol iallafall! Efterskolan så jobbar jag så skriver senare ikväll! Ha en kanonbra Torsdag!

/ R

Tonight!

Idag har det varit en ganska lång skoldag men det har gått bra för vi hade bara matte sen droginfo framtill lunch, sov förövrigt var ganska intressant! Tycker ni läsare att alkohol klassas som en drog?
Ikväll har jag inte gjort någonting... bara slappat men borde plugga så ska nog göra det snart..
Här har ni Dagens outfit iallafall

T-shirt - Hm 149:-
Byxor- Hm 199 :-
Cardigan - Asos ? :-
Halsband - Asos 90 :-
Armand - Topman 169 :-
/ R

Judas

Bjuder på 2 bilder från Stockholm!
Glömde ta med en kamera så det blev mobilbilder... Eller glömde och glömde systemkameran är ju sönder så!





/ R


Dagens Outfit


 Skjorta - MQ 499:-
Byxor - Zara 559:
Skor - HM - 149:-

                                                                                                                                                                                           
/ R


Inget internet

Super dålig uppdatering men har inget internet.. men kommer hem imorgon! Vad har vi gjort då? Vi har varit på stan och shoppat, ätit middag hos min morbror, solat och sett film! Trevligt :) 
ha det bra så ska jag skriva sen! kram på er

/ R

Stockholm

Precis kommit fram till Stockholm efter världens snabbaste flygresa! Vi hann ju inte ens lyfta innan det var dags att landa. Nu sitter iallafall jag och Amanda inne på hennes rum och bara chillar, blir väl film sedan! och nu bara för hon är så tråkig så blir det inga bilder tyvärr!
Saknar också en person, tror du vet vem du är så ser du det här hör av dig<3

/ R

Umeå flygplats!

Usel uppdatering och har jättedålig internet just nu, sitter iallafall på Umeå flygplats och väntar på att få kliva på planet till Stockholm dock fick vi just höra att det är försenat så bara att vänta... Tur att jag har Amanda som sällskap iallafall! Vi får se om jag orkar skriva sen, ha en bra torsdagskväll!

Hjärta i rött bläck

Godmorgon alla! 
Jag har varit vaken en stund redan men så otroligt skönt väder, strålande sol och inte ett moln på himlen. Så jag tog min bok "Älskade syster" och satt mig på altanen och läste några kapitel medan jag väntar på att syrran och min kusin ska vakna till liv.. Sömntutor, haha! 
Idag har jag faktiskt ingen aning vad vi ska hitta på.. men någonting ska det väl bli! Kan ju också berätta att jag och Amanda (kusin) har varit ute och sprungit 2 dagar i rad nu och vi ska fortsätta med det nu hela veckan! 

Och förresten, en väldigt impulsivgrej men jag tog och beställde en flygbiljett till Stockholm igår så på Torsdag åker jag med Amanda ner och stannar där några dagar! Jätteroligt ska det bli!
/ R

Dålig uppdatering

ursäkta för sämst uppdatering! men släktingar här så hinner verkligen inte med, plus att jag har jobbat idag!
/ R

I'm in love...

Förlåt för usel uppdatering men hinner inte! Har varit och hjälp mamma och pappa för ikväll och nu ska jag ta och duscha och göra mig i ordning och sedan kommer lite folk och så! Ni får ha en bra dag så får vi höras sen!
kram

/ R

Judas

Jag som lovade att uppdatera när jag kom hem men icket. Nä såhär var det, dom ringde från jobbet och inte tackar man väl nej till jobb? Så det blev att fara dit direkt efter skolan, alltid bra med lite extra slantar! Efter jobbet drog jag till Hanna och där såg vi film och umgicks.
Och dagens Isvaksbad var en upplevelse vill jag säga! Direkt man hoppade i blev det kallt men värst var det när man kom upp på land! Så då skynda vi oss upp på skolan och in i bastun och dusch.
Nu ska jag sova och vi får se hur mycket uppdatering det blir imorgon då mamma ska ha 40-års fest!
/ R

Man down

Sitter på skolan nu har precis haft samhälls och nu har vi historia snart.. USCH! 
menmen, sista innan påsklovet! På idrotten ska vi bada isvak så det blir ju en spännande upplevelse! haha
Skriver mera när jag kommer hem för nu börjar vi!
Här får ni bilder på gårdagens fika!

/ R

Nobody's perfect

Godmorgon! Idag blev man väckt av mamma som kom in och fråga om jag skulle med och se Lars Winnerbäck, dock var det på skolavslutningen så jag tackade nej, plus att jag redan har varit och sett han en gång.
Under dagen händer det inte så mycket, spanska och prov! Men efter skolan blir det hem och baka tårtor och fixa för ikväll kommer några brudar och firar mig, trevligt! Det blir grilla hamburgare och fika och så.
Ha en superbra dag alla!
Dagens outfit
/ R

Sunshine

Härliga tider! Kom hem från skolan för en stund sedan och nu sitter jag och syrran ute på altanen i det fina vädret och solar och pratar! Mycket trevligt!

Dock så måste man väl plugga till provet imorgon så får väl bli sola och läsa Nk.

Canon EOS 1000D + Sigma 70-300 mm

1/250 -f. 5.6 ISO 200


/ R

 


Show me a smile

Hallå! Idag blir det inte alls bra uppdatering men orsaken är att jag fyller år :D så det kommer nog främmande och då måste man ju vara social!
Idag hade vi kort dag, bara idrott och samlevnadsinformation sen åt vi ch sedan följde jag och Pernilla med Malin hem där vi pluggade NK och spelade spel. Trevligt även fast det gick sjukt dåligt för mig...
Bjuder på några otroligt charmiga bilder från gårdagens mjukglassmys ;)

/ R

Take my breath away

Som svar på inlägget nedan! 


Väskan från Topman!

Nu ska jag dra iväg ner på stan och äta årets första mjukglass med några underbara brudar! jag som hade tänkt plugga.. men Hanna tvingar mig ju! haha, närå det blir nog jätte trevligt

/ R

Us

Gu vilke underbar dag det är! solen lyser och det är nästan molnfritt! Sitter just nu ute på altanen och ska börja med min nk... prov på Torsdag så det är dags nu!
Men först måste jag visa er vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem.
Detta! vad tror ni det är i? ;) svar får ni senare ikväll

/ R



Världens snabbaste inlägg

Godmorgon! Inatt har jag sovit så otroligt bra och jag är pigg och glad. Känns som en riktigt bra dag! Nu ska jag iallafall ta och cykla iväg på skolan så jag får skriva mera sen! Ha en kanondag alla för det tänker jag ha! 
Och förrresten, solen skiner! Mums
Dagens outfit
Tyvärr får ni nöja ner med mobilbilder då syrran har tappat ner kameran i golvet...
/ R

Cold Case Love

Nu är det dåligt med bloggande! men har jobbat hela helgen som sagt var och idag fyller mamma år så har inte haft tid att blogga nu efter jobbet heller. Nu ska jag ta och duscha och sedan prata i telefon, tror jag! 
Kram på er alla!
/ R

True Believer

Drar på jobbet nu...

/ R

Jobb

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen men det är nämligen så att jag ska iväg och jobba!
så det blir inte så mycket uppdatering idag men bloggar sen när jag kommer hem. Ha en super bra dag alla!
/ R

River deep, Mountain high

Precis ätit och nu sitter jag och försöker göra lite Nk men hittar inte frågepappret.. typsikt! 
Ikväll blir det då vara med några kompisar och vi ska väl äta massa gott och se Harry Potter tror jag! Blir kanske någon pokerrunda också, haha.
Vad ska alla ni andra göra ikväll?
Dagens outfit
(Står i syrrans rum) haha
/ R

Historia!

Just nu sitter vi och har historia, otroligt roligt! eller inte! menmen.. vi pratar om "Den stora depressionen"
Nä har egentligen inte så mycket att säga förutom att det är lång dag idag, ända tills halv 4! Jippi
Och att jag är galet avundsjuk på Hanna som åker till Thailand ikväll :(
Skriver mera sedan! ha det bra
Kram
En supersnygg bild på Frida och Hanna!

/  R

Run, Freedom, Run!

Jag som sa att det inte skulle bli någon mer uppdatering idag men jag kunde inte hålla mig borta! Nu har jag och syrran precis bakat chokladbollar, riktigt gott! Men ska man äta sånna onyttigheter mitt i veckan får man jobba för det också, så nu ska jag ut och ta en löprunda runt elljusspåret!


MUMS!

/ R

Vi kommer och dö samtidigt du och jag

Tänkte bara säga att idag kommer det inte bli någon mer uppdatering! Jag har så mycket plugg så jag druknar så jag hinner ingenting mer än att plugga, äta och sova just nu. "Åh, det här kan ju bara gå och dö"
Återkommer imorgon med mer uppdatering!
Ha en underbar Torsdags kväll
Kram på er alla

/ R

Wake up

Godmorgon! Jag ligger fortfarande i sängen eftersom jag har sovmorgon... men det är nog dags även för mig att ta och börja en ny dag! Så vad händer idag då? inte mycket skulle jag vilja säga, inte vad jag vet iallafall! Skola och sedan blir det väl hem, lägga sig framför tvn och slappa innan middagen, sedan vet jag faktiskt inte! Antingen plugg eller så far jag väl någonstans! Nä nu hinner jag inte skriva mer för då kommer jag aldrig hinna till skolan!
Ha en bra dag! Puss


Här får ni en otroligt snygg bild på Rebecca, Jag och Pernilla!

/ R

Ray Of Light

Nu är jag hemma! har inte så mycket att säga mer än att Codan var awesome!!! Gillade den verkligen, bra skådespel och sjukt bra musik! Så många duktiga. Sedan for jag en sväng till Emelie och sen farmor för att duscha, haha! Där fick vi varmchoklad och mackor! supergott
Har inte så mycket mer att berätta om min dag faktiskt! ha det bra och vi hörs imorgon!

/ R

Dålig uppdatering...

Tyvärr hinner jag nog inte blogga så mycket idag.. Kom precis hem från skolan och nu ska jag göra lite läxa och sedan blir det esteternas coda! Ska väl hem sen och då hinner jag nog uppdatera lite :)
Ha en underbar Onsdag!

/ R

The day

Dagens Outfit

/ R

Hands up

Solglasögon

Armband

Jacka

Det var dom här 3 sakerna som döljde sig i HM-paketet, skulle vara med en skjorta också men den kommer senare!

/ R


Homeless

Tjaa! Precis kommit hem från skolan och nu sitter jag här.. med skolarbete! Aldrig får man vara ledig!
Har inte så mycket att berätta mer än att det är superfint väder här idag, sol och plusgrader, så skönt, man känner att våren har kommit. Vad mer kan jag berätta? jo att idag är det 1 vecka tills jag fyller år, Yey! haha
Nä, har inte så mycket mer att säga just nu!


Bjuder på en snabb bild på våran bakgård med solen i bakgrunden
Fortfarande lite snö kvar men det försvinner sakta men säkert ;)

/ R

Yttligare ett paket...

Mycket paket nu men titta vad som kom nu ikväll ;)


Vad kan det vara...?

Orkar inte ta kort nu, så ni får se imorgon!

/ R

How I roll

Det som låg i paketet var alltså:


Cardigan                                  Halsband

/ R

Asos

Fick en glad överraskning när jag kom hem från skolan idag!


Vad tror ni det är i paketet?
Svar får ni senare ikväll

/ R

Like my style

Chacha bloggen! haha närå skoja ba

Jag har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag här och bloggar lite och funderar på göra mig något gott.
Har inte så mycket att berätta utom att jag klarade mitt matteprov! Och inte nog med det, jag trodde jag skulle få G men fick VG! Jättenöjd kille


Dagens outfit

/ R

Water!!!

Ojoj jag har ju helt glömt bort att berätta vad jag fick se i morse när jag skulle upp och duscha!


Badkaret var borta och kvar stod en kupévärmare och allt kakel var rivet bort! Vi har nämligen fått en vattenskada.. Pappa trodde inte det var så allvarligt men det visade sig att det var allvarligare än han trodde. Så nu får man duscha hos farmor istället, trevligt att träffa hon och göra sällskap men.. har hellre dusch hemma!

/ R

Fotografering

Tänkte bjuda på 2 bilder från Fredagens fotografering


Oredigerad


Redigerad

Foto: Pernilla Sundberg
/ R

Tävling

Nu är jag med och tävlar om att vinna en One Piece hos Alexandra! Gör det ni med, jätte enkelt!
http://vadfanskajagheta.se/2011/march/tavling-vinn-en-one-piece-of-sweden.html?_tmp=e358189030ee7722eef3161834940835deba51bd



/ R

Dagens låt!



Dagens låt blir Andreas Wijks underbara Like my style

/ R

My name is Khan

Godmorgon! Jag vaknade nyss och ligger fortfarande i sängen men det var riktigt härligt med en lång sovmorgon när man fick vakna av sig själv. Så, vad händer idag? Jag har faktiskt inga planer mer än att plugga och se klart filmen jag påbörjade igår "My name is Khan" den tycker jag ni ska ta och se, riktigt bra än så länge.


Och bara för jag är så snäll och Hanna tjatar så ska deras blogg få en länkning! Kika in
Snällt va?

http://heelf.blogg.se/index.html
/ R


Topman

Tog och beställde hem en väska!


Från Topman 320:-

/ R

Small town

Nu har jag precis kommit hem från stan och det var riktigt trevligt! Blev en Nachotallrik till lunch, hittade en skjorta på Dressmann och det bästa av allt! Hittade en jättefin Oscar Jacobson kavaj på "Kupan" för endast 25 kronor! HELT OTROLIGT


Skjorta 299:-


Kavaj 25:-



Dagens Outfit

/ R




Bloggar mera sen...

Godmorgon!
Hinner inte skriva så mycket för nu ska jag iväg på stan och träffa Tim, vi ska väl fönstershoppa lite och ta en fika. Mycket trevligt! Skriver mer sen för nu måste jag rusa!

/ R

Myspys!

Hallå där!
Just nu spelar vi poker, eller vi och vi jag har då åkt ut.. men det är kul ändå! nästa omgång tar jag igen.
Vad gör vi då? vi spelar poker, äter godis, popcorn och gurka med dipp, dricker dricka, läser bloggar, bloggar, kollar i gamla skolkataloger, skrattar, skriker, ja.. you name it!


En snygg Hanna

Gurka!!

Godis!!

Sötnosarna Madde och Hanna

Heta Rebecka

Gulliga Nina

Poker!!

Också lite webcam bilder på jag och Hanna

Normala

Tjocka

Gangsta

/ R

Mums!


Grillat kan aldrig bli fel!

/ R

Rent

Nu är jag äntligen klar med städningen! Så nu är det rent och fint, fanns en hel del dammråttor som gömde sig lite här och där. Hinner inte skriva så mycket mera för nu känner jag hur det börjar dofta gomat där uppe! Grillat






Glömde tyvärr ta före bilder men här får ni iallafall efter bilder!
Tyvärr så är det inte så bra bilder.. då jag inte kunde ta med systemkameran men det får duga

/ R


1 April

Nu har jag kommit hem från fotograferingen med Rebecca och Pernilla, Lina dök även upp! Mycket trevligt. Ni ska få se några bilder sedan när dom är klara. Nu ska jag städa mitt rum så det inte ser helt föskräckligt ut ikväll!




Dagens outfit
/ R

Fototajm!

Godmorgon!

Idag fick man äntligen sova ut eftersom vi är lediga från skolan för lärarna har informationsdag om det nya betygssystemet, tror jag! Så vad händer idag? Jo, nu ska jag ta och duscha och fixa till mig för sen ska jag, Pernilla och Rebecca ut och fota, kommer bli himla trevligt tror jag och ikväll blir det pokerkväll och mys med underbara vänner! Men nu måste jag skynda mig annars hinner jag inte!
Bilder från sagen kommer senare

/ R